menu
missing image missing image

CWIEME BERLIN 2018 - Първото самостоятелно изложение на ХХИБ

missing image missing image missing image missing image

Хюндай Хеви Индъстрис Ко България взе участие в тазгодишното изложение на CWIEME Berlin, което се проведе в Берлин Месе от 19-ти до 21-ви юни. Това беше първото голямо събитие, на което ХХИБ се представи като самостоятелен изложител – 6700+ посетители, 750+ изложители, 84 държави.

 

CWIEME Berlin е водещо изложение в сферата на Електрооборудването, което обединява високо специализирани инженери и специалисти снабдяване и доставки, за да инвестира в нови и иновативни продукти и решения и да остане в крак с най-новите тенденции в бранша.

 

ХХИБ представи своите решения за Енергийния сектор – стъпални регулатори с дъгогасене в масло и с вакуумни дъгогасителни камери, моторни задвижвания, превключватели без възбуждане, системи за мониторинг за стъпални регулатори и силови трансформатори, както и други производствени компоненти.

 

Хюндай демонстрира 2 експоната на изложението – RSV 12 – последната разработка от RSV сериите стъпални регулатори с вакуумни дъгогасителни камери, при която избирача и мощностния превключвател са изолирани от трансформаторното масло и RSV 9.3 - един от най- продаваните продукти на компанията, който функционира успешно в повече от 30 страни по целия свят.

 

RSV 12 e проектиран да работи с еднофазни и трифазни трасформатори със свързване тип звезда и триъгълник. Това е едно рентабилно решение с минимална поддръжка, което може да замести необходимостта от използването на 2 или 3 стъпални регулатора в един трансформатор. Създаден е да отговори и дори да надмине изискванията на IEC 60214-1:2014.

Всички новини