menu
missing image missing image

Дирекция Стъпални Регулатори на ХХИБ събира най-доброто от полския енергиен сектор за конференция

missing image missing image missing image missing image

На 21-22 юни 2018 официалният представител на ХХИБ - Ekofluid Полша проведе техническа конференция, с подкрепата на Energopomiar-Elektryka. Тазгодишното събитие се проведе в конферентния център Energetyk в Pyskowice.

 

Събитието стартира с гала вечеря в приятна обстановка заедно с всички гости на ХХИБ, на която бяха обсъдени тенденциите на пазара, с цел съсредоточаване върху важните детайли и нужди на местния пазар на конференцията на следващата сутрин.

 

Хюндай приветства повече от 60 посетители, част от които клиенти, OEM, представители на полски компании от тежката индустрия и др. Събитието бе открито от Waldemar Olech, управител на отдел Трансформатори в Energopomiar-Elektryka, Jerzy Wrzosek заместник-председател на компанията Energopomiar-Elektryka и Pawel Warczyński, президент на Ekofluid Полша.

 

Основните теми, дискутирани по време на конференцията бяха подобренията и новите модели стъпални регулатори и моторни задвижвания, новите техники за диагностика на стъпланите регулатори (представена от старши специалист Zbigniew Szymański от Energopomiar-Elektryka), както и измененията по основното инструкция за експлоатация и подръжка на трансформатори в полския енергиен сектор ( представена от Waldemar Olech).

 

Двата експоната на ХХИБ бяха доставени с промоционалния бус на фирмата „ On Load Tap Changers On The Road”

Още веднъж бихме искали да благодарим на нашите клиенти и гости, които ни посетиха, както и на нашите партньори за подкрепата, която ни оказаха по време на събитието.

 

 

Всички новини