menu
missing image missing image

RSV 12 на път

missing image missing image missing image missing image missing image missing image missing image missing image missing image

Най-новата разработка на ХХИБ – RSV 12  е на път. Първа дестинация – Турция. Доставчиците на електроенергия и производителите на трансформатори ще могат директно да изпитат високото качество на най-новите иновации на ХХИБ. Квалифицирани експерти от фирмата ще извършат демонстрация на място на RSV 12, MZ 4.4. T - моторно задвижване и нашата нова система за мониторинг - Imperium.
RSV 12 има компактен дизайн. Избирача и мощностния превключвател са изолирани от маслото на трансформатора в собствен маслен съд. Стъпалният регулатор е предназначен да работи с монофазни и трифазни трансформатори със свързване тип звезда и триъгълник. RVS 12 е рентабилно решение с минимална поддръжка, което може да замести необходимостта от използването на набор от 2 или 3 стъпални регулатора във Вашия трансформатор. Създаден да отговори и дори да надмине изискванията на IEC 60214-1:2014, стъпалният регулатор успешно е преминал редица вътрешни и външни тестове.

Всички новини