menu
missing image missing image

Стъпалните регулатори на ХХИБ издържаха тестове в органично масло

ХХИБ успешно завърши пълната гама тестове за RSV 9.3 в органично масло за силови трансформатори.Тестовете бяха проведени в Лабораторен комплекс Стъпални Регулатори на територията на компанията в съответствие със стандарт  60214:1-2014.

RSV9/9.3 е най-продаваната серия стъпални регулатори на ХХИБ с вакуумни дъгогасителни камери. RSV9/9.3  са универсални и могат да работят с широк диапазон  номинални токове и напрежения, както и с различни видове трансформатори.

Органичното масло е една безопасна алтернатива на традиционното трансформаторно масло. Все по-голям брой енергийни компании започват да използват електрически трансформатори с органично масло в своите мрежи, не само заради околната среда и пожарната безопасност, но също така заради оперативната ефективност и удължения жизнен цикъл на трансформатора.

Благодарение на RSV9/9.3, клиентите на HHIB могат да предоставят на потребителите на енергия по света по-безопасна, по-надеждна и по-чиста енергийна алтернатива, която може да отговори пряко на новите регулации и търсенето на пазара.

Всички новини